Horoscop anual Varsator 2023 – prognoză astrologică

Horoscopul anual pentru 2023, care este întocmit de cei mai buni astrologi ai lumii, îl veți găsi pe acest site. Postarea conține o predicție pe teme: sănătate, dragoste, bani, fericire, carieră, familie și multe altele. Aflați ce vă prezic astrele în 2023. Horoscop Varsator 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Bani

In anul 2023 Varsatorii se vor bucura de stabilitate financiara. Veniturile lor nu vor scadea. Mai mult de atat, exista posibilitatea ca sumele cheltuite candva pe achizitii majore sa se intoarca in portofelul acestor nativi. Majoritatea Varsatorilor stiu sa faca bani si primavara aceasta abilitate a lor va fi la inaltime. Proiectele noi vor incepe sa aduca profit si situatia materiala se va imbunatati considerabil. Reprezentantii zodiei trebuie sa profite de aceste circumstante si sa puna un procent din venituri deoparte. In viitor s-ar putea sa aiba nevoie de acesti bani pentru o achizitie importanta. Nativii din zodia Varsator vor manifesta un entuziasm extraordinar si vor avea determinarea necesara pentru realizarea planurilor si atingerea scopurilor propuse. Vara Varsatorii isi pot permite sa plece intr-o vacanta mult asteptata. Totodata, cheltuielile pe distractii nu le vor afecta bugetul, pentru ca veniturile le vor acoperi integral. Toamna multi reprezentanti ai zodiei Varsator isi vor putea folosi economiile pentru o investitie importanta. Horoscop anual Varsator 2023 – află prognoza ta astrologică!

Finanţa

Financiar lucrurile sunt mult mai stabile, fundamentate și mai calme în 2023. O apăsare și o explozie de ambiții pot începe perioada, dar care se retrag rapid și lasă loc unor atașamente mai altruiste, mai vizionare. În ultimii ani ați avut un adevărat montaj rusesc pe tărâmul resurselor și al bunurilor personale și este posibil să fi fost unul dintre norocoșii Vărsători care au văzut averi mici (sau mari) să pară de nicăieri sau s-ar putea să fi fost unul dintre Vărsători care a găsit în orice aspect de stabilitate un concept imposibil. Anul acesta pentru ce lucrezi … plătește. În cea mai mare parte, părțile pasionale ale concentrării și energia dvs. se află pe alte orizonturi și diferite tipuri de active. Este probabil ca investițiile să fie cele care plătesc în posibilități pe termen lung și ar putea reflecta o nouă iubire de casă sau o mutare literală în mediul mai bun. Horoscop Varsator 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Horoscopul sanatatii 2023 prevede o perioada favorabila daca Varsatorul are grija si atentie la propriul corp. Activitatea de munca din prima jumatate a anului este incarcata de atitudinea nepasatoare a reprezentantilor zodiei fata de propria bunastare. Horoscopul avertizeaza impotriva unui astfel de comportament. Semnalele venite dinspre organism nu trebuie doar auzite, ci si sa reactionati in timp util. Un examen medical planificat la inceputul anului va ajuta la prevenirea unor posibile probleme de sanatate. Un regim echilibrat de munca si odihna garanteaza o sanatate si o eficienta bune. In timpul verii, trebuie sa fiti atenti cand faceti exercitii fizice. Sunt probabile leziuni la nivelul membrelor si al coloanei vertebrale. Pentru a va mentine sanatatea, horoscopul recomanda planificarea unei vacante pentru lunile de vara sau de toamna. Pana atunci, problemele urgente vor fi rezolvate si va fi timp pentru o odihna linistita. Cei care au probleme cu organele respiratorii vor gasi util sa se odihneasca in statiunile de la mare sau in zonele montane. In rest, sunt favorabile calatoriile in afara orasului si excursiile turistice, in functie de interesele individuale. Totusi, horoscopul nu sfatuieste sa te implici in activitati recreative extreme, mai ales in lunile de iarna ale anului. 2023 este un an bun pentru a renunta la obiceiurile proaste. Respingandu-le, Varsatorul nu numai ca va simti un val de putere, dar se va simti si un invingator.

O familie

Horoscopul familiei 2023 prevede o perioada de schimbari. Vectorul schimbarilor depinde de comportamentul Varsatorului. Influenta lui Venus retrograda de la inceputul anului este plina de dificultati de intelegere cu partenerul. In primavara, problemele minore si problemele de zi cu zi vor deveni enervante. Persoanele din semn vor fi tentate sa se distreze pe langa. Horoscopul sfatuieste sa nu cedati tentatiei. Minciuna si tradarea nu vor aduce placere. Daca Varsatorul nu se da peste cap, in a doua jumatate a anului situatia din familie va reveni la normal. In caz contrar, cealalta jumatate va afla despre intriga si va fi dificil sa restabileasca relatia. Astrele ii sfatuiesc pe cei doi sa se relaxeze impreuna in timpul verii. Departe de cotidianul enervant, sotii vor vedea altfel problemele, vor putea sa negocieze si sa restabileasca linistea in familie. Multi Varsatori aflati intr-o relatie vor indrazni sa legitimeze cooperarea. O casatorie incheiata in 2023 va fi puternica si durabila. Horoscopul recomanda planificarea nuntilor dupa ziua echinoctiului de toamna – 23 Septembrie. Astrele ii avertizeaza pe reprezentantii semnului despre posibilele dificultati in comunicarea cu rudele viitorului partener de viata. Cel mai probabil, acest lucru va fi legat de problemele materiale ale vietii noii familii. Cu toate acestea, daca Varsatorul da dovada de tact si diplomatie, problemele vor disparea pana la sfarsitul toamnei. Anul este favorabil pentru planificarea sarcinii si nasterea de copii.

Horoscop Varsator 2023 – la ce să te aștepți?

Ce spune Gromovnicul din bătrâni? Anul 2023, așa cum spune Gromovnicul din bătrâni, este un an stăpânit de Jupiter. Nativii Vărsător au ca și guvernatori două planete: Saturn și Uranus. Două planete aflate aparent în contradicție una cu cealaltă: una este foarte prezentă, foarte concretă, alta vizând perspective, peste timp și spațiu, extravaganțe, chestiuni unicat. Pe de altă parte se zice, numai se zice nu că ar fi așa, că Jupiter și cu Saturn nu se prea înțeleg. Unul este „marele benefic” celălalt „marele malefic”. Jupiter lărgește, Saturn restrânge, primul vine cu progres, curaj de aventură, celălalt cu nevoia de a pregăti cu grijă fiecare pas.

Dragoste

Partenerii romantici ar putea fi surprinzător de seducători la începutul acestui an, Vărsător: aliniamentele planetare indică acum că în curând mulți Vărsători vor experimenta o refacere vitală a atracției fizice și a pasiunii romantice în toate relațiile pe termen lung. Urmăriți ca iubitorii și partenerii conjugali să declanșeze în mod activ o bucurie de evenimente trecute, sentimente vechi sau afecțiuni originale: acesta este un moment puternic pentru apreciere împărtășită și înțelegere reînnoită în relațiile cheie. Vărsătorii singuri se pot aștepta să întâlnească o relație neobișnuit de complicată la începutul anului 2023: între mijlocul lunii februarie și sfârșitul lunii martie, pentru o poveste de dragoste extrem de pasională și complicată, care să ceară atenție. Șansele sunt că va fi de scurtă durată, Vărsător, dar extrem de plăcut: rămâneți echilibrat și refuzați să vă dați inima prea repede. Aspectele planetare indică, de asemenea, că o relație mai serioasă va ajunge și la scurt timp după 1 iunie. Dacă da, Vărsător, așteptați-vă ca această romantică să fie blândă, liniștită încântătoare și de lungă durată. După sfârșitul lunii august acasă și familia devin o preocupare puternică: îmbunătățiri financiare, noi activități zilnice și un angajament continuu de soluționare a dezacordurilor familiei vor fi o temă continuă. Acesta va fi un moment vital pentru a câștiga încredere între cei dragi și pentru a stabili o înțelegere comună sau un angajament cu partenerii romantici: vegheați la rezolvarea cea mai bună a dificultăților familiale sau bănești prin conștientizarea grupului, discuții practice și obiective comune. De-a lungul lunilor de toamnă și de iarnă, Vărsătorul, se stabilește într-un model confortabil cu cei dragi și se așteaptă ca relațiile apropiate să înflorească: 2023 va dezvălui probabil lecții puternice de încredere, comunicări intime și o apreciere a trecutului în toate relațiile de dragoste.

Horoscop anual Varsator 2023 – prognoză

În fapt, Jupiter va rămâne aici între 20 decembrie 2023 -13 mai 2023, apoi va intra în Pești, dar va reveni în Vărsător între 28 iulie-29 decembrie 2023. Saturn, însă, va avea un tranzit compact de doi ani și trei luni între 17 decembrie 2023 – 7 martie 2023.

Carieră

De la inceputul anului si pana in martie Varsatorii se vor bucura de o perioada reusita in cariera. In aceste luni reprezentantii zodiei trebuie sa profite de toate sansele de a-si extinde lista de contacte utile. Multi nativi vor primi propuneri de afaceri tentante, vor aparea proiecte si idei noi, dar inainte sa se afunde in munca, Varsatorii trebuie sa-si evalueze obiectiv sansele si sa cantareasca toate argumentele pro si contra. Pentru a avea succes, in numeroasele propuneri trebuie sa aleaga una singura si sa se concentreze in totalitate asupra acesteia. Toata primavara Varsatorii vor munci cu dedicatie si vor face tot posibilul pentru a-si atinge obiectivele profesionale. Astrele ii sfatuiesc sa fie prudenti in relatiile cu partenerii si colegii, pentru ca pot aparea conflicte. Ca sa nu-si faca rau singuri, Varsatorii trebuie sa stie clar ce si cui pot sa spuna. Vara Varsatorii vor avea parte de o mica pauza pe plan profesional, foarte necesara de altfel. In aceasta perioada ei vor avea timp sa puna la cale urmatorii pasi si sa stabileasca strategiile viitoare. Pana la sfarsitul anului toate trebuie duse la bun sfarsit si toamna va fi o perioada minunata in acest sens.

Relaţii

Aspectul spectaculos al lui 2023 este dat de Jupiter, Marele Benefic, dar și armoniile cu Destinul din Gemeni, o altă zodie de Aer. Jupiter este o planetă norocoasă, care oferă multe oportunități, iar tranzitul prin zodia voastră, o zodie a surprizelor, face ca ceea ce va aduce Universul să fie destul de spectaculos. Problema este că Jupiter în Vărsător are un tranzit scurt, întrerupt, cu ceva blocaje în primele două luni ale anului, după cum vom vedea imediat, are un aspect superficial, frivol, de tip “foc de artificii” și va sfătuiesc să stați la pândă și să nu pierdeți oportunitățile vieții voastre. Nu știu dacă despre voi spuneau profesorii la școală “e deștept, da nu învață” sau poate la sport “e foarte talentat, dar nu muncește suficient”. Cam asta face Jupiter în Vărsător, va pune, de exemplu, să dați o proba la un casting, va descurcați mai bine decât un profesionist, primiți laude, luați rolul, dar ulterior riscați să nu valorificați ceea ce se dovedește a fi un talent nebănuit. Am să continui analiza mea legată de cadourile pe care le aduce Jupiter în viața voastră, însă aș face o mică paranteză pentru a va aminti că rolul lui Saturn lângă Jupiter nu este deloc întâmplător. Fiind Planeta Profesor, de care nu aveți cum să scăpați până în 2023, va creează și obligația de a munci și a învăța, ceea ce ia puțin din sclipirile momentelor, dar veghează să nu va risipiți. Jupiter în Vărsător va poate aduce prieteni noi, karmici chiar, având în vedere că Nodul Sud Karmic se așează pe casa prietenilor, însă nu trebuie doar să va bucurați că sunteți în prezența unor oameni speciali, deosebiți, talentați, inteligenți, spirituali sau comici. Acum este vorba despre voi și despre felul în care voi deveniți vedetele acestor grupuri. Dacă prima casă a personalității, manierei de exprimare, a vieții personale, a bagajului de informații și a abilităților, cât și a corpului fizic, este acum atât de puternic activată, înseamnă că din voi trebuie să scoateți ce este mai bun, și să nu mai așteptați de la alții. Capitalul este la voi sau în voi. Dacă nu va pricepeți atât de bine la ceea ce ați dori să exprimați, apelați la Saturn și aveți răbdare să va specializați în ceva. Saturn va invită la pregătire.

Noroc

Revin la chestiuni mai serioase și vorbim despre Saturn, care se simte bine în zodia voastră, fiindu-i vechiul domiciliu. Acum i-acum!…Glumesc, desigur. Adevărul este că sunteți norocoși să intrați in etapă Saturniană cu Jupiter pe post de salvator. Capricornii nu au avut aceeași situație. La ei a început faza saturniană cu malefici și a tot ținut-o așa. La voi însă începe o perioada de lecții de viață, unele poate chiar de tip telenovelă, ca să ne mai destindem, adică veți avea ce povesti altora! Oricum ar fi, nu puteți să nu simțiți presiunea lui Saturn. Adică vine ea iubirea, dar asta va duce într-un film nou, în care nu ați mai fost. Alții aveți nevoie de școală la propriu, pentru că pe prima casă astrologică, Saturn cere un bagaj de cunoștințe fără de care nu va puteți exprimă sau munci la adevăratul potențial. Dacă Jupiter va deschide porți și emigrați, de exemplu, veți fi bucuroși să intrați într-o nouă societate, dar Saturn va oblige să învățați limba și să rezolvați multe chestiuni administrative, care va vor părea corvezi. Saturn va maturizează, va spiritualizează, unii chiar se vor plânge că le-au apărut mai multe fire albe. Această planetă a mai trecut pe la voi, în perioada de început a Pandemiei, între 22 martie și 2 iulie 2023. Poate aruncați un ochi în spate să vedeți ce anunța ea atunci. Poate v-ați trezit că activitatea voastră a fost blocată de Pandemie și cum Vărsătorul este o zodie de artiști prin definiție, filmul, teatrul, scena, au devenit pustii. Pentru prima oară v-ați pus întrebarea, chiar aceia mai vocationali dintre voi. Ce veți face de acum înainte? Aș fi cinică să spun că artistul trebuie să își schimbe meseria! Chiar nu, dar în timp ce scriam, ma gandeam…Vărsătorul este o zodie de grup, un grup unde trebuie să se adune oameni ce au același crez, același ideal sau aceleași pasiuni. Vărsătorul guvernează televiziunea și mediul online. Am tot importat filme și seriale, iar spectacolele lipsesc. De ce România, o țară Vărsător, de asemenea, nu poate deveni la fel de productivă precum acelea de unde importăm “tiruri” de filme? De ce este atât de dificilă inființarea unui canal TV specializat, cu abonament desigur, unde să ne putem vedea artiștii români în filme, teatre TV și spectacole, scrise și produse de români? Nu vorbesc doar de bogata noastră arhivă, ci de producții noi sau teatre live de la cei a căror viață este pe scenă. Dacă asta dictează viitorul și Vărsătorul, ceea ce propun eu este doar o alternativă ce trebuie construită și păstrată, chiar și pentru momentul în care ușile teatrelor, cinematografelor și stadioanelor se vor redeschide. Un român emigrat, un bătrân imobilizat sau o persoană bolnavă nu mai pot vedea o piesă de teatru decât printr-un astfel de canal TV.În 2023, oamenii din toate semnele zodiacale se vor confrunta cu schimbări incredibile care se vor întâmpla rapid. Cum poți învăța să le reziste? În fiecare horoscop, astrologii dau sfaturi în toate domeniile vieții: dragoste, sănătate, bani și multe altele. Vă recomandăm să le ascultați, pentru că cunoscându-le, puteți face față cu ușurință unor probleme de viață.

Verificați și

Post Image

Horoscop lunar Varsator iunie 2023 – prognoză astrologică

Toate planetele și stelele se mișcă în mod constant. O eroare minimă în calcule poate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *