Horoscop lunar Leu august 2023 – prognoză astrologică

Cel mai important lucru din orice horoscop este acuratețea predicțiilor! De aceea, astrologii noștri încearcă să facă horoscoape cât mai veridice. Fiecare prognoză astrologică de pe acest site include un număr mare de subiecte: dragoste, relații, carieră, muncă, finanțe, sănătate, fericire și altele. Horoscop Leu august 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Bani

Potrivit horoscopului Leului din luna august 2023, ai capacitatea să-ți crești impactul în plan social, fără a îți lăsa în umbră credințele veritabile, să îți clarifici climatul din sfera profesională, să îți majorezi pregnant profiturile financiare. Viața ta amoroasă își caută o pavăză, câteodată păguboasă, față de ochii celor din imediata ta apropiere. Horoscop lunar Leu august 2023 – află prognoza ta astrologică!

Finanţa

Vei prospera nu numai la locul de muncă, ci și în viața personală. Vei străluci cu energie pozitivă, afectând pozitiv împrejurimile și te poți aștepta la invitații foarte interesante la evenimente sociale VIP. Oriunde intrați, veți fi un oaspete binevenit cu care toată lumea va dori să discute. Doar nu lăsa faima să se ridice la cap. Desigur, partenerul tău va fi mandru de tine, dar încearcă să-i arăți că îți pasă de el mai mult decat de popularitatea ta. Horoscop Leu august 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Te exprimi sugestiv, îți comunici cu încredere în tine însuți și forță de convingere ideile, opiniile, ai prilejul de a crește în ochii altora, chiar dacă nu te conformezi convențiilor, unor reguli nescrise, și îți afirmi plenar originalitatea, individualitatea. Cu atât mai mult cu cât nu te mai simți îngrădit de conformismele, părerile celor din jur, ești încurajat să te dedici explorării necunoscutului, unei schimbări esențiale a traseului destinului tău! Uneori, însă, nu te poți abține să-ți învăluiești în mister unele acțiuni, pentru a te asigura că nu își bagă nimeni nasul în treburile tale personale, în viața ta privată. În cea de-a treia parte a lunii, ești înclinat să te agăți și mai mult de valorile tale interioare, ba chiar să îi privești cu suspiciune, neîncredere pe alții, nefiind convins de intențiile lor autentice până nu te înarmezi cu informații precise despre scopurile lor! O serie de alte aspecte astrale, cu o influență de o mai scurtă durată, se alătură celor anterioare… Astfel, Soarele în cuadrat cu Uranus în ziua de 2 august 2023 te inspiră să te îndepărtezi de cărările bătătorite ale traiului cotidian. Cu cât te străduieșți mai mult să faci ceva inedit sau să te adaptezi unor circumstanțe stranii ale existenței, cu atât ai de câștigat într-o sporită măsură! Pe 3 august 2023, când Luna plină se amplasează în Vărsător, poți fi impulsionat să vorbești cu toate cărțile pe masă cu cineva care își maschează adevăratele simțăminte față de tine cu zâmbete false și cuvinte mieroase. Nu mai suporți falsitatea din relaționarea cu cei din preajma ta, mai ales că îți delimitezi strict emoțiile de rațiune! Cuadratul lui Mercur cu Uranus din 10 august 2023 te poate supune unui stres consistent din pricina tendinței de a merge până în pânzele albe în scopul materializării unor obiective presante. Permite-ți câte un răgaz pentru a-ți pune în ordine gândurile înainte de a te avânta în acțiune! Trigonul dintre Soare și Marte din 16 august 2023 te energizează, îți insuflă ambiția de a ieși învingător din orice competiție. Ești însuflețit, totuși, de fair play, și știi când și cum să recunoști meritele altora. Pe 17 august 2023, sub impactul trigonului lui Mercur cu Marte și a conjuncției dintre Mercur și Soare, te poți mulțimi, totuși, cu un rol secundar pe scena lumii. Nu vrei cu orice preț să ajungi sub luminile reflectoarelor, dar știi cum să-ți demonstrezi crezurile prin fapte concrete. Este o zi excelentă pentru a-ți planifica, organiza, un demers îndrăzneț, la care visezi de multă vreme! Luna nouă poziționată în data de 19 august 2023 în Leu te sprijină să distingi cu limpezime ce ți s-a petrecut în ultimul timp, să îți relevi cum evenimente aparent disparate converg către crearea unui curs nou, diferit al existenței tale. Poți reuși să descoperi că întâmplări fără sens la prima vedere reprezintă, de fapt, oportunități pe care nu trebuie să le ratezi cu nici un preț!

O familie

vă vor invidia. Acordați atenție instinctelor dvs. atunci când luați o decizie dificilă, iar norocul va veni. Veți fi și mai ambițios, ceea ce va fi remarcat de către superiorii dvs. Feriți-vă de relațiile cu colegii dvs. care probabil se vor înrăutăți puțin.

De asemenea, vă veți descurca foarte bine în afaceri, fie că este vorba de negocierea unei vânzări, a unei chirii sau a altor tranzacții financiare. Ofertele excelente vă vor veni practic de la sine și ar fi păcat să nu le folosiți.

Horoscop Leu august 2023 – la ce să te aștepți?

Dragostea tinde să se dezvolte, să înflorească în spatele ușilor închise… Dacă ai deja un tovarăș de viață, ești înclinat să îți rezervi mai mult timp de calitate împărtășirii sentimentelor cu acesta, intimității conexiunii vostre amoroase. Poți să te închizi în casă cu persoana iubită și să arunci cheia ușii de la intrare pe fereastră! În eventualitatea că ești solo, este necesar să-ți elimini o timiditate excesivă în apropierea de un promițător partener de cuplu!

Dragoste

După un răstimp de derută în plan profesional, ai șansa să îți dezvălui sensul unor schimbări derutante, să dai dovadă de flexibilitate în cojuncturi surprinzătoare și să profiți în acest fel de ele, punându-ți în lumină abilitățile, competența. A treia decadă a lui iulie stă sub semnul unei analizări binevenite, minuțioase a balanței tale de venituri și cheltuieli. Poți să pui capăt unor modalități neconștientizate până acum a irosirii banilor tăi și să-ți conștientizezi noi surse de creștere a veniturilor tale!

Horoscop lunar Leu august 2023 – prognoză

Curajos, încrezător în sine, asertiv și comunicativ este Leul. August va fi o lună plină de succes pentru Leu.

Carieră

Te gândești foarte serios să faci achiziții importante legate de casă, proprietate, schimbări în gospodărie. Simți nevoia de securitate în mediul tău familial, de revenire în locul natal și încercarea de a te lămuri asupra unor evenimente care s-au derulat în trecut.

Relaţii

În august, Leii vor avea cea mai bună perioadă a anului datorită planetei lor dominante – Soarele. Veți fi grozav la serviciu, iar colegii dvs.

Noroc

După data de 4 luna aceasta se mai limpezesc lucrurile și reușești să comunici mult mai eficient în relația de cuplu. Este momentul să te bucuri de beneficiile pe care le ai în plan sentimental știind cum să te faci foarte ușor remarcat, îndeosebi din data de 5 luna aceasta.Astfel, toate horoscoapele sunt necesare pentru a prezice evenimente, precum și pentru a preveni necazurile. Când o persoană știe despre ele dinainte. Cât de ușor este să înțelegi beneficiile unui horoscop? Dintr-o dată, ți-ai planificat o călătorie riscantă, iar horoscopul spune despre locația negativă a planetelor, atunci decizia corectă ar fi să amâni această călătorie într-un moment mai favorabil. Desigur, nu ar trebui să-l refuzați, trebuie doar să îl mutați într-o zi favorabilă. Citind prognozele astrologice, se poate lua decizii și se poate conduce afacerile cu mai mult succes.

Verificați și

Post Image

Horoscop lunar Leu februarie 2023 – prognoză astrologică

Cel mai important lucru din orice horoscop este acuratețea predicțiilor! De aceea, astrologii noștri încearcă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *