Horoscop lunar Taur iulie 2023 – prognoză astrologică

Horoscopul pentru fiecare semn zodiacal este alcătuit pe baza unei cantități mari de date. Astrologii procesează aceste date și își fac predicția. Aceste predicții sau horoscoape astrologice le iubim cu toții atât de mult. Horoscop Taur iulie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Bani

Orientările principale din horoscopul Taurului în luna iulie 2023 sunt reconfigurarea sistemului tău de valori și parcursului tău spre viitor, limpezirea climatului din sfera socială, prioritizarea conexiunii cu familia, și o viață amoroasă necesitând o renaștere, o reînnoire, chiar de la temelii. Horoscop lunar Taur iulie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Finanţa

Empatia se va trezi în tine și vei deveni un sprijin important pentru cei dragi. În același timp, veți fi plini de energie, așa că să nu vă fie frică să o utilizați la maxim. Fizic veți fi în formă și ar fi păcat să nu profitați de acest avantaj, de exemplu, în activități sportive cu prietenii. Dar feriți-vă de leziunile musculare la care veți fi mai predispuși, nu uitați să vă încălziți în mod corespunzător înainte de exercițiu. Horoscop Taur iulie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Ca urmare a sextilului dintre Soare și Uranus din 1 iulie 2023, ești cuprins de neastâmpăr atât din punct de vedere fizic, cât și mental, și eviți să te implici în activități monotone, plictisitoare. Pari să fii înclinat să te distrezi, să-ți petreci cât mai mult timp de calitate împreună cu prietenii. Începând cu 2 iulie 2023, te înscrii într-un ciclu astral nițel sumbru, în care ești silit să te dezbari de un optimism neîntemeiat, de o credință oarbă în destinul tău de excepție. Idealuri și speranțe care îți călăuzeau viața până acum se pot dovedi a fi superficiale sau în neconcordanță cu stadiul actual al existenței tale. Tinzi să îți asumi noi crezuri, să-ți reclădești încrederea în ține însuți și o perspectivă despre viitor într-un mod cât se poate de realist. Niște planuri ținând de străinătate ori studii pot să-ți fie brusc date peste cap sau să le schimbi tu însuți pentru a le da o turnură mai împlinitoare. Oricum, Luna plină răsărită pe 5 iunie 2023 în Capricorn te motivează să fii mai inventiv în materializarea unor visuri referitoare la o călătorie. În plus, poate fi nevoie în acest sens să ieși din zona ta de confort, să apelezi la niște riscuri pe care nu le-ai mai înfruntat. În a doua decadă a lunii, negura unei derute din activitatea socială începe să se destrame. Comunici din ce în ce mai bine, mai armonios, cu cei din preajma ta, și ai ocazia să-ți crești sfera de influență, să pui la punct alianțe de nădejde pe termen lung. Sub efluviile Lunii noi din Rac, în data de 20 iulie 2023 poți să te simți izolat printre persoanele dragi dacă acestea nu sunt de acord cu tine pe o temă care te pasionează. Câteodată, nu este cea mai bună idee să-ți mărturisești deschis simțămintele și, cu cât ești mai tăcut, cu atât poți auzi mai multe! Ultima treime a lui iulie este marcată de focalizarea ta asupra căminului, familiei. Casa îți poate pare o oază de liniște, seninătate, în mijlocul unei lumi mereu învolburate. Poți să te ocupi de reamenajarea locuinței sau de mutarea într-o alta.

O familie

Mai mult, veți putea să le transmiteți și lor armonia. Prin urmare, nu vă așteptați la schimbări semnificative în viața dvs. profesională.

Va fi de asemenea, un moment ideal pentru spiritualitate pe care probabil l-ați îndepărtat recent. Încercați literatura, pictura sau meditația pentru a vă ajuta să vă găsiți echilibrul.

Horoscop Taur iulie 2023 – la ce să te aștepți?

Dragostea își cere desprinderea de cărări bătătorite… În eventualitatea că ai un tovarăș de viață, poți să-ți dai seama, dintr-o dată, că împărtășirea ta afectivă cu acesta își păstrează o formă satisfăcătoare, dar că fondul ei pare să-și fi pierdut semnificația. Poate că te-ai complacut prea mult în ritualuri, gesturi superficiale, și este necesar să-ți revitalizezi conexiunea cu partenerul tău printr-o atitudine mai spontană, prin adoptarea și dezvoltarea unor noi căi de a vă dovedi iubirea reciprocă. Dacă ești singur și vrei cu adevărat să te lansezi într-o poveste de dragoste, este necesar să te debarasezi de comoditate, inerție, să te lepezi de o prudență exagerată.

Dragoste

Activitatea profesională și cea financiară nu ți se remarcă prin evenimente ieșite din comun. Dacă ți se propune, totuși, un job într-o altă țară, examinează cu grijă, în detaliu, condițiile, termenii dintr-un contract asociat cu acesta!

Horoscop lunar Taur iulie 2023 – prognoză

Puternic și încăpățânat, dar practic și hotărât. Iulie va fi o luna armonioasă pentru Taur, cand te vei simți complet confortabil și te vei bucura de fiecare moment pe care ți-l va aduce această lună.

Carieră

Se reiau anumite discuții, negocieri, revenirea la o fostă colaborare. Este o perioadă destul de aglomerată, în plan profesional, neștiind prea clar de unde să începi sau cum să mergi mai departe fiind absolut necesar să pui la punct strategii delucru, noi modalități de comunicare în relația cu șefii.

Relaţii

Odată cu sosirea lunii iulie, Taurii vor fi cel mai mult afectați de Jupiter în poziția Peștilor, datorită căreia se vor simți încântați de ei înșiși și vor înceta să își mai facă griji cu privire la lucrurile pe care nu le au sub control. Veți fi copleșit de armonie, iar alții vor simți asta.

Noroc

Ai ocazia să schimbi locul de muncă sau poți primi un post care vine cu mai multe responsabilități dar și cu recompense financiare pe măsura efortului depus. Din 23 luna aceasta urmează o perioadă în care reușești să comunici mult mai eficient cu partenerul de viață, găsiți alternative pentru a demara un proiect în comun care poate să aducă mai mulți bani în bugetul comun.Este important să ai încredere nu numai în oameni, ci și în vastele întinderi ale universului. Ascultă-ți vocea interioară, încetinește și privește în jur. Acesta este ceea ce te va ajuta să eviți să faci majoritatea greșelilor din viața ta. Dar atât de des mergi înainte pentru a realiza ceea ce îți dorești. Bucurați-vă de planul puterilor superioare și lăsați totul în viață să meargă ca de obicei. Ai încredere în propria ta percepție și în prognoza astrologică citită mai sus. Acest horoscop este alcătuit ținând cont de toate regulile și recomandările astrologilor de seamă!

Verificați și

Post Image

Horoscop lunar Taur august 2023 – prognoză astrologică

Horoscopul pentru fiecare semn zodiacal este alcătuit pe baza unei cantități mari de date. Astrologii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *